fbpx

Ontvlucht de drukte van de stad en ga met ons mee op een wel heel bijzonder avontuur. Want wanneer de avond is gevallen en de wind is gaan liggen, is Groningen stiekem op haar mooist. En wanneer de volle maan zich dan ook nog laat zien is de avond compleet..

Inclusief snacks & drinks

We beginnen de avond geheel in Grounded stijl, met een snackje en een drankje in de buitenlucht. Neem dus vooral een vriend(in), familielid of collega mee en maak er een uitje van.
Er is plek voor 10 personen en je bent te allen tijde in de buitenlucht. Heb je nog nooit gesupt? Geen zorgen! We leren je binnen no time te basics van het suppen. Nadien delen we onze ervaringen rondom de vuurton.

 

Volle Maan Sup
SUP board

ga mee op 14 of 15 mei

Praktische informatie

Aanvang met drankje bij de vuurton: 22.00 uur
Aanvang suppen: rond de klok van 23.00 uur*

*In het voorjaar en de zomer staat de maan vrij laag aan de horizon. Hoe later we op pad gaan, hoe meer kans je hebt om de maan in haar volle glorie te zien. Een latertje dus maar een magische ervaring gegarandeerd!

Prijs is inclusief drankje & borrelplank: €38,50

Onze SUP-locatie ligt in de provincie,  op steenworp afstand van de stad. De bereikbaarheid per OV laat te wensen over maar met de auto of een snelle fiets ben je er zo. De exacte locatie maken we bekend na je reservering.

We hopen op een mooie avond. Een beetje regen is niet erg, maar bij slecht weer of onweer gaat het avontuur helaas niet door.

 

Ga je mee op ontdekkingstocht?

Over ons Expedites Nieuws Contact

Grounded Expedities

Kvk 7797785

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl