fbpx

Grounded team experience

Wij zijn ervan overtuigd dat ontspannen medewerkers effectiever, creatiever en gelukkiger zijn. Met de Grounded Team Experience laten wij jou en je team voorbij de eigen horizon kijken en leren jullie uitdagingen (in werk en privé) aan te gaan.

Wij geloven dat succesvolle teams uit individuen bestaan die zich kwetsbaar naar elkaar durven opstellen. Zo ontdek je iemands grootste krachten of erken je situaties waarin iemand zich juist onzeker voelt. En als teams dat onderling durven te bespreken maak je elkaar echt sterker. Dan kun je voor elkaar opkomen en elkaar support bieden. Dat is de kern van een team en die halen we naar boven middels verschillende communicatieoefeningen.

Maatwerkprogramma’s
Afhankelijk van de wensen en het aantal personen creëren samen met onze partners maatwerk programma’s inclusief catering. Een verrassende en avontuurlijke dag gegarandeerd. Je zult zien dat de rust en ruimte van Groningen en Drenthe teams verbindt en zo de mooiste ideeën ontstaan.  Een waardevol programma, inclusief een heerlijke lunch en het ontdekken van niet-alledaagse locaties in de buitenlucht.

Zo helpen we jou aan betrokken, gemotiveerde en gelukkige medewerkers.

Heb je vragen of wil jij een op maat gemaakte Grounded Experience voor jou en je medewerkers? Stuur een mailtje naar sjoerdje@grounded-expedities.nl of neem vrijblijvend contact op.

Grounded Expedities

Kvk 7797785

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl