fbpx

Full moon SUP avontuur

inclusief outdoor diner

We genieten van die kleine fijne avontuurlijke dingen in het leven en geven dat inzicht en gevoel graag door aan anderen. In Groningen kom je weer tot jezelf en ervaar je echte vrijheid. Over meren, diepen en maren. Van Oldambtmeer tot het Paterwoldsemeer. Van Reitdiep tot Waddenzee. Ga mee suppen en voel je vrij!

Volle maan SUP avontuur

Ontvlucht de drukte van de stad en ga met ons mee op een wel heel bijzonder avontuur. Want wanneer de avond is gevallen en de wind is gaan liggen, is Groningen stiekem op haar mooist. En wanneer de volle maan zich dan ook nog laat zien is de avond compleet..

Inclusief snacks & drinks

We beginnen de avond geheel in Grounded stijl, met een snackje en een drankje in de buitenlucht. Neem dus vooral een vriend(in), familielid of collega mee en maak er een uitje van.
Afstand houden lukt altijd. Er is plek voor 8 personen en je bent te allen tijde in de buitenlucht. Heb je nog nooit gesupt? Geen zorgen! We leren je binnen no time te basics van het suppen.

Praktische informatie

Aanvang: 21.00 uur
Aanvang suppen: na zonsondergang
Einde avond: rond middernacht

Prijs inclusief drinks & snacks: €38,50

Onze SUP-locatie ligt in de provincie,  op steenworp afstand van de stad. De bereikbaarheid per OV laat te wensen over maar met de auto of een snelle fiets ben je er zo. De exacte locatie maken we bekend na je reservering.

*We hopen op een zwoele zomeravond. Een beetje regen is niet erg, maar bij slecht weer of onweer gaat het avontuur helaas niet door.

 

BESCHIKBARE DATA

zaterdag 24 juli

6 plekken beschikbaar
€38,50 p.p. 

zaterdag 21 augustus

8 plekken beschikbaar
€38,50 p.p. 

Grounded Expedities

Kvk 7797785                                                                             

BTW: NL003267197B74

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl