fbpx

sup instructeur m/v/x

Voor het seizoen 2022 zijn wij op zoek naar SUP instructeurs die op flexibele tijden beschikbaar kunnen zijn. Ben jij enthousiast, klantgericht en wil jij niets liever dan jouw passie voor deze mooie sport overbrengen aan onze expeditieleden? Dan komen we graag met jou in contact.

Als SUP instructeur voor Grounded Expedities geef jij clinics en begeleid je SUP tours aan groepjes van maximaal 10 personen.
De invulling van de lessen bepaal je zelf. Daarbij zorg je voor een goede kwaliteit van de lessen en een prettige sfeer in de groep.
Overige taken zijn het k
laarleggen en opruimen materialen en het ontvangen van expeditieleden/cursisten.

Reitdiep roadtrip
suppen

wat vragen we van jou

Je hebt ruime ervaring met suppen en in het begeleiden van groepen. Je bent klantgericht, zelfstandig en een echte sfeermaker. Je bent een buitenmens en je wordt blij van blije mensen. Veiligheid op het water heeft bij jou natuurlijk de hoogste prioriteit. Daarnaast:

  • Ben je didactisch vaardig
  • Ben je bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
  • Ben je een kei in suppen (in bezit van een instructeursopleiding is een pré)

Wat bieden wij jou
Een super leuke en flexibele zzp-functie voor de maanden april t/m september. De lessen vinden plaats in en nabij de stad Groningen. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. Zijn wij op zoek naar jou maar weten wij dit nog niet? Maak je dan bij ons bekend door een mail te sturen met jouw CV  en motivatie naar  info@grounded-expedities.nl. We komen graag met je in contact.