fbpx

grounded sup avonturen

 

We genieten van die kleine fijne avontuurlijke dingen in het leven en geven dat inzicht en gevoel graag door aan anderen. In Groningen kom je weer tot jezelf en ervaar je echte vrijheid. Over meren, diepen en maren. Van Oldambtmeer tot het Paterwoldsemeer. Van Reitdiep tot aan de Waddenzee. Ga op micro-avontuur met een SUP en voel je vrij!

sup mini expedities

Onze SUP mini-expedities zijn verrassende suptours die je  alleen, met z’n tweetjes of met een groep kunt doen. Bepakt met een inflatable SUP + pomp, een verrassende route en een picknickbox van P.S. gevuld met heerlijke snacks ga je, geheel op eigen houtje, het avontuur tegemoet.

€37,50 p.p. per dagdeel. 

 

 

 

 

Volle maan SUP expeditie

Ontvlucht de drukte van de stad en ga met ons mee op een wel heel bijzonder avontuur. Want wanneer de avond is gevallen en de wind is gaan liggen, is Groningen stiekem op haar mooist. En wanneer de volle maan zich dan ook nog laat zien is de avond compleet.. We beginnen de avond, geheel in Grounded stijl met een snackje en drankje in de buitenlucht. Nadien delen we onze ervaringen, met een borrel in de hand bij de vuurton.

€38,50 p.p.

 

 

 

 

Grounded Expedities

Kvk 7797785                                                                             

BTW: NL003267197B74

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl