fbpx

Sjoerdje

is oprichter van Grounded Expedities. Als echte noordeling, een geboren Drent met Gronings/Friese roots hebben natuur en ruimte voor haar een haast vanzelfsprekende aantrekkingskracht. 
Afbeelding over ons

Haar jeugd voltrok zich veelal in de Drentse bossen. Vrije tijd en vakanties stonden in het teken van oneindig buitenspelen: zwemmen, kampvuurtjes stoken en hutten bouwen. Altijd op ontdekkingstocht, dichtbij of verder van huis. Buitenspelen doet ze nog steeds. Op de racefiets door het Ommeland, zwemmen in het Reitdiep of suppen op het Lauwersmeer. Met enige regelmaat laat ze haar hectische bestaan voor wat het is en komt ze even op adem in het Groningse weidse land. Rust in haar hoofd, zonder afleiding.

Om te werken aan haar eigen succes, wat het uiteindelijke doel ook is. Ze komt terug met een frisse geest en een nieuwe dosis energie. Gegrond, zodat ze de krachten die in het leven op haar afkomen prima aan kan. Sjoerdje deelt haar ervaringen en ontmoetingen met veel plezier met jou. De activiteiten en locaties van Grounded Expedities zijn zorgvuldig gekozen en heerlijk kleinschalig. Alle Groningers zullen blij zijn met je komst.

He avonturier,
ga je mee? 

 

Grounded Expedities

Kvk 7797785

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl