fbpx

sup mini expedities

€37,50 p.p. 

 

inclusief picknick box en route 

 

We genieten van die kleine fijne avontuurlijke dingen in het leven en geven dat inzicht en gevoel graag door aan anderen. In Groningen kom je weer tot jezelf en ervaar je echte vrijheid. Over meren, diepen en maren. Van Oldambtmeer tot het Paterwoldsemeer. Van Reitdiep tot aan de Waddenzee. Ga op micro-avontuur met een SUP en voel je vrij!

sup mini expeditie

Onze SUP-expedities zijn verrassende suptours die je  alleen, met z’n tweetjes of met een groep kunt doen. Bepakt met een inflatable SUP + pomp, een verrassende route en een picknickbox van P.S. gevuld met heerlijke snacks ga je, geheel op eigen houtje, het avontuur tegemoet.

Het enige dat je hoeft te doen is op tijd reserveren en jouw SUP-pakket afhalen bij het Grounded basecamp op de Luchtstroom aan de Suikerlaan 3 in Groningen. 

Tip: kom met de auto. Dat maakt het meenemen van de SUP iets gemakkelijker en het is de snelste manier op bij het startpunt van de routes te komen.

praktische info

– Reserveren is noodzakelijk. Bij voorkeur uiterlijk 1 dag van tevoren i.v.m. het voorbereiden van de picknickpakketten.
– Verhuur board per 4 uren. Tijdstip in overleg.
– Prijs is €37,50 inclusief SUP, handpomp, picknickbox en route
– SUPplementen (extra bij te huren):
Waterdicht telefoonhoesje à €2,50
12V SUP-pomp `à €5,-

Goed om te weten

Wij hebben kwalitatief hoogwaardige boards en houden ze graag netjes en mooi. We hanteren 50 euro borg per board, zodat we iedereen mooi materiaal kunnen meegeven gedurende het seizoen. Als alle materialen in nette staat teruggebracht zijn, wordt de borg uiteraard teruggegeven.

 

 

Grounded Expedities

Kvk 7797785                                                                              BTW: NL003267197B74 +31 6 48 25 6375 info@grounded-expedities.nl