fbpx

midzomer sup

met cacao ceremonie

dinsdag 21 juni

€42,50

 

We genieten van die kleine fijne avontuurlijke dingen in het leven en geven dat inzicht en gevoel graag door aan anderen. In Groningen kom je weer tot jezelf en ervaar je echte vrijheid. Over meren, diepen en maren. Van Oldambtmeer tot het Paterwoldsemeer. Van Reitdiep tot Waddenzee. Ga mee suppen en voel je vrij!

Volle Maan Sup
Volle Maan Sup

Midzomer SUP avontuur

Ontvlucht de drukte van de stad en ga met ons mee op een wel heel bijzonder avontuur. Want wanneer de avond is gevallen en de wind is gaan liggen, is Groningen stiekem op haar mooist. En tijdens de langste dag doen we daar nog een schepje bovenop.

Midzomer is al sinds oudsher het moment om het leven ten volle te vieren. De zonnewende markeert het begin van de zomer en is een magisch moment en tegelijkertijd belangrijk keerpunt in het heelal én in onze emoties en gevoelens. Maak je op voor meer bewustwording en mooie inzichten die je weer in je kracht laten staan. 

 

cacao ceremonie

Cacao is een eeuwenoud plantenmedicijn dat bekend staat als de ultieme hartopener. Cacao leent zich perfect om een mooie intentie te zetten of een vraag te stellen. Ze zal altijd het juiste antwoord geven en laat je zakken in je lijf en in liefde.

In een ceremonie neemt Puck onze avonturiers mee naar daar waar de cacao vandaan komt, ze begeleidt jou met je intentie en in een meditatie.

Heb je nog nooit gesupt of gemediteerd? Geen zorgen! Deze avond is toegankelijk voor iedereen. Nadien delen we onze ervaringen rondom de vuurton.

 

Praktische informatie

Aanvang met drankje bij de vuurton: 20.30 uur
Aanvang ceremonie: rond de klok van 21.00 uur
Aanvang suppen: rond de klok van 22.00 uur

Een latertje dus maar een magische ervaring gegarandeerd! Er is plek voor 11 personen.

Prijs is inclusief drankje & borrelplank: €42,50

Het Grounded basecamp ligt in de provincie,  op steenworp afstand van de stad. De bereikbaarheid per OV laat te wensen over maar met de auto of een snelle fiets ben je er zo. De exacte locatie maken we bekend na je reservering.

We hopen op een mooie avond. Een beetje regen is niet erg, maar bij slecht weer of onweer gaat het avontuur helaas niet door.

full moon agenda 2022

Woensdag 13 juli

8 plekken beschikbaar
€38,50 p.p. 

Vrijdag 12 augustus

 

10 plekken beschikbaar
€38,50 p.p. 

Zaterdag 10 september
 

10 plekken beschikbaar
€38,50 p.p. 

Grounded Expedities

Kvk 7797785                                                                             

BTW: NL003267197B74

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl