fbpx

Hoe werkt het

Grounded Expedities biedt verrassende roadtrips door Groningen. Je gaat op pad met je eigen auto en bezoekt de nog onontdekte plekjes van de provincie.

Als onderdeel van de ervaring ontmoet je nieuwe mensen maar doe je tegelijkertijd lekker je eigen ding. De ervaring is te boeken als gezelschap van 2 tot maximaal 10 personen. Maak je om de 1,5 meter maatregelen maar niet druk. Je bent lekker in de buitenlucht en brengt de nacht door in een tweepersoons overnachtingsaccommodatie. Lunch, diner en ontbijt wordt verzorgd. Op niet-alledaagse wijze..

Een paar dagen voor aanvang van de expeditie ontvang je de coördinaten van de aanvangslocatie. Ook sturen we je een paklijst en verklappen we de hoofdactiviteit, zodat je niet helemaal voor verrassingen komt te staan. Een beetje spanning en avontuur vind je prima, maar je wilt wel weten waar je voor betaalt.

Je nieuwsgierigheid wordt op de proef gesteld. De exacte inhoud van de expeditie ontrafelt zich pas als je in Groningen bent.

Ga je mee op ontdekkingstocht?

Goed om te weten

Afbeelding koe knuffelen
Data op aanvraag

Prijs p.p. experience: vanaf €79,-
Prijs p.p. expeditie : €195,- p.p.

Aanvangstijd expedities: +/- 11.00 uur
Inbegrepen: koffie, lunch, activiteit, diner, overnachting + ontbijt

Voor annuleringen binnen 1 dag voor aanvang van trip zijn de annuleringskosten 90% van de totale boekingswaarde en binnen 12 uur 100% van de boekingswaarde. 

 

Over ons
Expedites
Nieuws
Contact

Grounded Expedities

Kvk 7797785

+31 6 48 25 6375
info@grounded-expedities.nl